Skogsbad & Stresscoaching

Huvudvärkföreningen Stockholms medlemmar erbjuds rabatterat pris på Skogsbad och Stresscoaching.

Info Skogsbad:

Ett guidat skogsbad kan liknas vid en långsam naturvandring där du blir inbjuden att sakta ner och öppna upp dina sinnen för att uppleva naturen här och nu. Vi lämnar de stora stigarna och hittar skogsrum för sinnlig närvaro och återhämtning. Inga förkunskaper eller badkläder behövs, då ”badet” innebär att vi badar våra sinnen i skogens atmosfär. Forskning visar att detta  sätt att vistas i naturen bidrar till minskad stress, ett stärkt immunförsvar, en förbättrad kognitiv funktion samt minskadenivåer av ångest och depression.

 

Info Stresscoaching:

Stress är en naturlig del i vår vardag, men när vi får för mycket stress och för lite återhämtning reagerar kroppen. I stresscoachingen fokuserar vi på att hitta vad som stressar just dig och hur du aktivt kan bryta stresspiralen. Vi varvar avslappningsövningar och mindfulnessverktyg med coachande samtal, teori och reflektion. Du får med dig anpassade handfasta verktyg för stresshantering och återhämtning.

Rabatt:
Skogsbad: 20% på skogsbad.

Stresscoaching:
Kostnadsfritt introduktionssamtal för att få bättre förståelse hur vi kan arbeta tillsammans. Därefter 20% rabatt på stresscoaching.

 

Susanna Bävertoft, True By You, certifierad skogsbadsguide via Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute. Certifierad Coach och Stresspedagog.

Anmälan till

Skogsbad:
www [ dot ] skogsbadistockholm [ dot ] se

Stresscoaching:
susanna [ at ] TrueByYou [ dot ]  se

Mer info på: www [ dot  ] TrueByYou [ dot ]  se

True By You, finns även på sociala medier som Instagram och FB.